Dstny & Amstel Gold Race

Dstny is main partner van de Amstel Gold Race 2023 en de Toerversie Amstel Gold Race 2024 in de categorie “ICT en Telecommunicatie".

AmstelGoldRaceLoge-98e1b901

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is de bekendste Nederlandse eendaagse profwielerwedstrijd en heeft de WorldTour status. Het is de enige officiële klassieker voor de profs en staat al op de kalender sinds 1966. Hoewel het parcours van de Amstel Gold Race geen lange klimmen of kasseienstroken bevat, hoort de Gold Race wel bij een van de zwaarste WorldTour-wedstrijden.

Vanuit Maastricht start het peloton voor een aaneenschakeling van klimmetjes die leidt tot de finish op de Cauberg in Valkenburg. 

dstny-Logo-Color-web-vector

Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-based bedrijfscommunicatie. Denk hierbij onder andere aan telefoniesystemen, zakelijk internet en verschillende software integraties. Dit leveren we rechtsreeks aan bedrijven, maar ook via partners en serviceproviders.

Onze tools zijn ontwikkeld met de digitale werkvloer van nu in gedachten. Altijd en overal toegankelijk, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met wat je al gebruikt. Door de laatste technologie te combineren met jouw bestaande tools tillen we de gebruikerservaring naar een nieuw niveau. Hierdoor worden ze betrouwbaarder, veiliger en beter dan voorheen. 

Vragen of interesse?

Kom direct met ons in contact door op de knop rechts te klikken.