Business Communications voor de Automotive

car-dealership
Business Communications voor de automotive. We optimaliseren de bereikbaarheid van autohandel professionals met diepgaande expertise en strategische partnerschappen. Of je nu onderweg, in de showroom of op kantoor bent, onze cloud-based VoIP-oplossingen zorgen voor ononderbroken communicatie. Wij bieden oplossingen voor elke afdeling, inclusief DECT, mobiele en headsetwerkplekken. Ongeacht waar je werkt, onze VoIP-systemen garanderen vlekkeloze communicatie voor jouw autohandelbedrijf. Betrouwbaar, betaalbaar en flexibel, we begrijpen de tijdkritische aard van de autohandel.
Wij integreren onder andere met:
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)

In de hoogste versnelling van dienstverlening

Als autohandelaar wil je zo efficiënt mogelijk werken. Iedereen heeft weinig tijd, klanten worden steeds veeleisender en dat moet gemanaged worden. Met Dstny ben je volledig in controle over je zakelijke bereikbaarheid en sta je jouw klanten eenvoudig persoonlijk te woord. Dstny is de one-stop-shop voor jouw bedrijfscommunicatie.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibilteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist voor de autohandelaar

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Automatische klantherkenning in jouw softwarepakket

Door telefonie van Dstny te integreren ben je in staat klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor maken we gebruik van onze eigen technologie VoIPcube.

Wat onze klanten over ons zeggen!

Om nog meer waarde toe te voegen aan hun communicatie-infrastructuur, hebben we gekozen voor een op maat gemaakte integratie van Syntec. Dankzij deze integratie kunnen alle klantgegevens worden gekoppeld aan de telefooncentrale, en kunnen medewerkers direct terugbelverzoeken aanmaken waarbij alle klantgegevens direct beschikbaar zijn.
A-point
Telefonie naar een hoger niveau brengen? Combineer dan de Cloud Telefonie van Dstny met de AI Voice Assistant van CarQall.
Marjon van Dijk - Projectmanager bij Vallei Auto Groep
Met Dstny's cloud telefonie kunnen ruim 450 medewerkers nu profiteren van een naadloze integratie van softphones, DECT-telefonie en vaste toestellen met headsets.
Huiskes Kokkeler
De koppeling met WinCar is voor ons het allergrootste voordeel. We kunnen meteen de klantgegevens zien, van de laatste APK en bandenwissel tot aan het meest recente werkplaatsbezoek. We hebben soms een dialect barrière waardoor ik de klant niet altijd versta en dan heb ik meteen alle klantgegevens bij de hand, dat is voor mij ideaal. Ik druk op de knop en ik heb direct een terugbelverzoek verzonden. Dit is voor ons de grootste winst die we hebben behaald met de nieuwe telefonie oplossing.
Auto Winters

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.