Business Communications voor de Makelaardij

man with phone small
Met een geschiedenis van meer dan 10 jaar nauwe samenwerking met gerenommeerde namen uit de vastgoedsector, begrijpen we de cruciale behoeften van deze branche. Onze inzet is helder: als toegewijde partners voor vastgoedprofessionals streven we naar naadloze zakelijke communicatie. Dankzij diepgaande expertise en strategische partners bieden we een volledige oplossing om jouw vastgoedkantoor optimaal bereikbaar te maken, of je nu onderweg bent voor bezichtigingen of op kantoor werkt. Met onze VoIP-telefonie ben je altijd en overal bereikbaar, rechtstreeks vanuit de cloud. Betrouwbaar, kostenefficiënt, veilig en volledig conform de voorschriften.
Wij integreren onder andere met:

Alles onder één dak

In de dynamische vastgoedwereld is efficiëntie van essentieel belang. Tijd is kostbaar, en klanten stellen steeds hogere eisen die deskundig beheer vereisen. Met Dstny behoud je volledige controle over je zakelijke bereikbaarheid en bied je klanten een persoonlijke service van topklasse. Dstny is jouw ultieme bestemming voor naadloze bedrijfscommunicatie in de vastgoedsector.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibiliteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist in de Makelaardij

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Automatische klantherkenning in jouw softwarepakket

Door telefonie van Dstny te integreren ben je in staat klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor maken we gebruik van onze eigen technologie VoIPcube.

Wat klanten uit de makelaardij over ons zeggen!

Onze overstap naar Dstny Cloud Telefonie heeft onze manier van werken getransformeerd. We zijn nu met alle medewerkers altijd en overal bereikbaar en kunnen flexibel werken, wat onze efficiëntie enorm heeft verbeterd.
Destion
Onze lange en prettige samenwerking met Dstny was voor ons de reden om ook onze nieuwe telefonieoplossing door hen te laten verzorgen. De implementatie verliep op rolletjes en de ondersteuning tijdens en na de overgang hebben wij als vlot en prettig ervaren. De softphones op onze laptops in combinatie met headsets stellen ons in staat om op iedere locatie, op kantoor, thuis of onderweg, goed bereikbaar te zijn. We zijn erg tevreden over de integratie van de cloud telefonieoplossing met ons CRM-systeem Realworks.
Jeroen Kuyper - Kantoordirecteur bij Broersma Werken en Wonen
Perfectie bestaat misschien niet maar topservice wel en dat is wat Dstny biedt en geeft. Alles wordt goed opgepakt met als resultaat een goed werkend systeem uiteraard.
Jan-Joost van Dijk - Eigenaar bij Van der Sande Makelaars

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.