Vast Mobiel integratie (VaMo)

Klanten en collega’s willen je bereiken. Doen ze dat via je vast nummer of je mobiel? ’s Ochtends, overdag, ’s avonds na het werk? Kunnen je werknemers privé en werk perfect gescheiden houden op gebied van de communicatietools die jouw bedrijf voorziet? Nee? Dan is het tijd voor een vast-mobiele integratie oplossing.

Dstny_UCaaS_platform-b864de11
square-phonesvg

Vast nummer op mobiel, ook om mee uit te bellen

voicemailsvg

Eén voicemail voor je vaste en mobiele toestel

phone-arrow-up-rightsvg

Direct doorverbinden naar mobiel

message-smilesvg

Beschikbaarheid zichtbaar voor collega’s, ook als je mobiel belt

Hoe werkt een vast-mobiel integratie?

Een voorbeeld. Sieb werkt als makelaar en is regelmatig op weg om zijn klanten te bezoeken. Dankzij vast-mobielintegratie hoeft hij alleen maar zijn vaste, zakelijke telefoonnummer op zijn kaartje te zetten. Zijn klanten kennen alleen dit vaste nummer en Sieb kiest waar en wanneer hij bereikbaar wil zijn.

Is Sieb op kantoor, dan laat hij zijn telefoontjes gewoon op zijn vaste toestel binnenkomen. Ook bij het uitbellen zien zijn klanten alleen zijn vaste nummer.

 

vast-mobiel-integratie-vamo-bellen-visual-ea6fc304

vrouw-touwtjes-be7b9877

Jij hebt de touwtjes in handen

Met één vast zakelijk nummer

De bedrijfswereld evolueert naar 100% mobiele communicatie. En jouw bedrijf kan niet achterblijven. Een vast-mobiele integratie van je telefonie optimaliseert je bereikbaarheid: voor je bedrijf, je werknemers en je klanten… Today and tomorrow.

puzzlesvg

Verhoog de samenwerking

Met één vast nummer per werknemer is iedereen eenvoudig te bereiken, op kantoor of onderweg. Waar ze zich ook bevinden, ze hebben steeds toegang tot alle data, en kunnen alle oproepen of berichten van klanten of collega’s gepast beantwoorden.
comment-smilesvg

Bereikbaarheid = blije klanten

Optimale bereikbaarheid van je werknemers is van cruciaal belang voor de slagvaardigheid van je organisatie. Elke oproep is belangrijk en kan zowel op vast als mobiel binnenkomen.
house-laptopsvg

Hogere productiviteit & levenskwaliteit

Een eigen bureau of plaats op kantoor voor elke werknemer is niet meer van deze tijd en je collega’s werken ook steeds vaker vanuit thuis. Als bedrijf moet je dan ook de communicatie hierop afstemmen.
file-invoice-dollarsvg

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Kijk eens goed naar je werknemers. Wat zijn hun behoeften? Zo betaal je alleen voor het aantal gebruikers dat je hebt, niets meer en niets minder

Meer weten over vast-mobiel integratie?

Stel je vragen aan ons team of plan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs.