Over Dstny

Wij zijn Dstny

We zijn Dstny, jouw partner in communicatie en connectiviteit. Maar we zijn meer dan alleen een bedrijf - we zijn een team van mensen die gepassioneerd zijn over het leveren van eersteklas oplossingen voor jouw bedrijf.
World_dstny

Wat maakt Dstny anders?

We begrijpen dat communicatie niet alleen gaat om technologie - het gaat om mensen. Daarom streven we ernaar om niet alleen de beste oplossingen te bieden, maar ook de beste service. We luisteren naar jouw behoeften en werken samen om oplossingen op maat te maken die perfect passen bij jouw bedrijf.

Hoe we werken

Bij Dstny geloven we in eenvoud, betrouwbaarheid en innovatie. Onze missie is om jou te voorzien van de tools die je nodig hebt om te groeien en te bloeien in een steeds veranderende digitale wereld. Jouw succes is ons succes, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt met onze producten en diensten.

Je kent Dstny van de wielersport, maar wist je dat...

Bedrijfscommunicatie

...wij specialist zijn in

Bedrijfscommunicatie op maat

Bij Dstny draait alles om het verbinden van werknemers en klanten op een eenvoudige, efficiënte manier.

Onze kracht ligt in het leveren van maatwerk communicatieoplossingen voor het MKB, waarbij we bedrijven voorzien van tools die overal (mobiel) te gebruiken zijn en moeiteloos integreren met bestaande systemen.

Het telefonieplatform van Dstny: Dstny UCaaS, bestaande uit eigen ontwikkelde technologie, biedt een uitgebreid scala aan communicatie-functies en vormt een betrouwbare basis voor veilig hybride werken. We brengen innovatieve (communicatie)oplossingen zonder op te scheppen, gericht op gebruiksgemak, duurzaamheid en lokale betrokkenheid.

Optimale bereikbaarheid

...wij zorgen voor

Optimale zakelijke bereikbaarheid

Bij Dstny zorgen we voor zorgeloze zakelijke bereikbaarheid, waar en wanneer je het nodig hebt.

Onze zakelijke mobiele sim-only abonnementen bieden onbeperkt bellen, sms'en en internetten in de EU, zonder gedoe over beheer, flexibiliteit of veiligheid.

Wij leveren cloud telefonie, mobiele abonnementen én connectiviteitsdiensten op maat volgens een one-stop-shop benadering, oftewel één aanspreekpunt voor al jouw communicatiebehoeften. Of je nu behoefte hebt aan razendsnel internet, de betrouwbaarheid van glasvezel, optimale beveiliging met SD-WAN of een krachtig beheerd zakelijk WiFi netwerk – wij hebben de oplossingen voor een probleemloze bedrijfsvoering.

Innovatie en Ontwikkeling

...wij staan voor

Innovatie en ontwikkeling

Bij Dstny streven we naar innovaties die voor iedereen toegankelijk zijn, waarbij we de nieuwste technologieën integreren op een subtiele en effectieve manier.


Wij zijn van mening dat innovaties pas relevant zijn als ze voor iedereen beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarom integreren we de nieuwste technologieën in onze oplossingen zonder erover op te scheppen. In plaats daarvan zorgen we er gewoon voor dat ze betrouwbaar, relevant en beter zijn dan voorheen.

Wij richten ons op het leveren van de best mogelijke gebruikerservaring en het toegankelijk en bruikbaar maken van de nieuwste technologie. Voor klanten. Voor partners. Voor werknemers. Voor jou.

Nóg meer weten over ons?

Wil je meer ontdekken over onze diensten en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ben je geïnteresseerd in het wederverkopen van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de voordelen voor je bedrijf als klant of partner van Dstny.