Business Communications voor Accountants & Boekhouders

accountants_boekhouders
Onze inzet is helder: als betrokken partners voor accountants en boekhouders, staan we aan jouw zijde voor naadloze zakelijke communicatie. Met diepgaande expertise en strategische samenwerkingen bieden we een complete oplossing om jouw praktijk optimaal bereikbaar te maken, of je nu onderweg bent voor afspraken of in je kantoor werkt. Onze VoIP-telefonie, rechtstreeks uit de cloud, zorgt ervoor dat je altijd in contact bent, betrouwbaar, kostenefficiënt, veilig en volledig compliant.
Wij integreren onder andere met:

Reken op efficiëntie

Als accountant of boekhouder is efficiënt werken van essentieel belang. Tijd is kostbaar, klanten verwachten steeds meer, en het beheren van deze verwachtingen is een uitdaging. Dstny biedt jou volledige controle over jouw zakelijke bereikbaarheid, waardoor je jouw klanten op een persoonlijke en efficiënte manier kunt bedienen. Dstny is de one-stop-shop voor jouw bedrijfscommunicatie.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibiliteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist voor Administratieconsulenten

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Automatische klantherkenning in jouw softwarepakket

Door de integratie van Dstny telefonie kunnen accountants en boekhouders klanten sneller en efficiënter ondersteunen, dankzij onze eigen technologie VoIPcube.

Wat onze klanten zeggen over ons! 

Medewerkers zijn nu overal en altijd bereikbaar via een betrouwbare internetverbinding, wat heeft bijgedragen aan naadloze communicatie met cliënten en collega's.
FSV Accountants + Adviseurs

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.