Dashboard & visualisatie

Visualiseer real-time gegevens in dashboards en neem gemakkelijker agile beslissingen.

Analytics-screens-ipad-macbook-imac

'Dashboard' in Dstny Analytics is de weergave van widgets met geselecteerde statistieken uit veel verschillende gegevensbronnen en communicatievormen in één scherm om het belangrijke overzicht in real-time te bieden.  Door widgets samen te stellen, kun je eenvoudig  unieke dashboards maken die zijn afgestemd op jouw behoeften. Een dashboard wordt automatisch bijgewerkt en is beschikbaar op smartphones, tablets, computers en tv-schermen.

Dstny Analytics Header

Presenteer gegevens over telefonie en communicatie

Visualiseer alle data uit telefonie en uit andere relevante communicatiekanalen waar Dstny Analytics mee kan integreren. Als er gegevens beschikbaar zijn voor Dstny Analytics, kies je zelf hoe de gegevens in jouw dashboards gepresenteerd moeten worden. Verder kun je snelkoppelingen toevoegen naar Dstny Analytics, iframes toevoegen aan andere websites, eenvoudige widgets toevoegen zoals responsieve tekst, YouTube-video's en meer.

Data analyses en rapportages

Voeg gegevens uit externe bronnen toe

Dstny Analytics ondersteunt verschillende manieren om gegevens uit externe bronnen te importeren. Het is ontworpen om op aanvraag snel nieuwe databronnen te integreren en ondersteunt live data en andere SaaS-bronnen.

Hierdoor is het mogelijk om veel verschillende gegevens in een Dashboard te tonen. Presenteer bijvoorbeeld live data om een ​​statusoverzicht te creëren en indien nodig een snelle call-to-action. Presenteer het aantal mensen in de wachtrij, gemiste oproepen gedurende de dag of de beschikbaarheid van collega's.

Meer weten over wat voor jouw bedrijf mogelijk is?

Kom dan vrijblijvend in contact met een van onze experts.

Voordelen van Dstny Analytics voor jouw bedrijf

Analyse en rapportage tools die jouw bedrijf helpen groeien

Inzichtelijk met overzichtelijke data

Je communicatie en serviceniveau beter begrijpen, start met het verzamelen en overzichtelijke weergeven van alle data.

Meer efficiëntie en productiviteit

Neem datagedreven beslissingen over je communicatie, systemen, processen en verbeter de algemene service van je bedrijf.

Hogere klanttevredenheid

Dstny Analytics helpt je de juiste beslissingen te nemen voor effectievere communicatie en service naar jouw klanten.
D4SP

Benut het volledige potentieel van data – Leer je klanten kennen en hoe ze communiceren. Gebruik Dstny Analytics om mogelijkheden te vinden om  andere producten te introduceren en nieuwe concurrerende oplossingen te identificeren.

 

Word toekomstbestendig ​ – Word toekomstbestendig door niet te worden belemmerd door communicatiemiddelen die niet agile zijn of vastzitten aan één platform.