Business Communications voor Financiële Dienstverleners

accounting_auditingpng
Onze missie? Bedrijfscommunicatie zo makkelijk mogelijk maken voor assurantietussenpersonen, volmacht kantoren en verzekeraars. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met branchepartners bieden wij unieke cloud communicatie oplossingen aan. Persoonlijk, schaalbaar, veilig en compliant.
Wij integreren onder andere met:
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)

Verzekerd van een goede bereikbaarheid

Als financiële dienstverlener wil je zo efficiënt mogelijk werken. Iedereen heeft weining tijd, klanten worden steeds veeleisender en dat moet gemanaged worden. Met Dstny ben je volledig in controle over je zakelijke bereikbaarheid en sta je jouw klanten eenvoudig persoonlijk te woord. Dstny is de one-stop-shop voor jouw bedrijfscommunicatie.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibiliteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist binnen de Financiële Dienstverlening

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Integreer telefonie met jouw assurantiepakket

Door telefonie van Dstny te integreren ben je in staat klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor maken we gebruik van onze eigen technologie VoIPcube.

Een greep uit onze ruim 350 klanten uit de branche 

Wij merken intern dat de telefonie koppeling een enorm groot voordeel geeft en dat de klanten het bovenal heel fijn ervaren dat wij snel de gegevens in beeld hebben.
Gerrit van den Bosch - Manager Assurantiekantoor & RegioBank bij De Boer’s Kantoren
Dstny ontzorgt ons, zoals wij onze klanten ontzorgen!
Monique van Luyk - HR & Facilitair Manager bij MZA
De samenwerking met Dstny verloopt bijzonder prettig. Ook in de samenwerking met Dstny geldt dat er korte lijnen zijn waardoor vragen en problemen snel en persoonlijk opgelost worden. Dat is een heel prettige manier van werken. Daarnaast denkt Dstny actief mee om te komen tot nog betere oplossingen rondom telefonie en datacommunicatie waardoor wij in staat zijn om onze klanten nog beter te bedienen. Kortom, Dstny is voor ons een echte partner in business die ons verder vooruit helpt.
Connect Assuradeuren
Dstny heeft echt naar onze situatie gekeken, is geïnteresseerd, duidelijk en snel in haar communicatie.
Kröller Boom

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.