Business Communications voor Advocaten & Notarissen

advocaten_notarissen
Dstny stelt veilige bedrijfscommunicatie conform security richtlijnen voor juridische dienstverleners centraal. Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met branchepartners zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden waarmee wij jouw bedrijf optimaal bereikbaar maken en voldoen aan NIS2 en Gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat. Kundig, schaalbaar, veilig en compliant.
Wij integreren onder andere met:
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)

Met Dstny haal je alles voor jouw kantoor in huis

Juridische dienstverleners maken de overstap naar volledig werken in de cloud. Dit betekent dat je overal ter wereld toegang hebt tot je werkplek. Of je nu op kantoor bent, thuis, in de rechtbank, of bij je cliënten op bezoek. Dstny biedt totaaloplossingen voor juridische dienstverleners, zodat jij als kantoor vooruit kunt.

wifisvg

Secure Internet

Dstny Secure Internet is een complete oplossing waarbij connectiviteit en security samenkomen. Met uitgebreide beveiliging en een standaard 4G back-up blijf je altijd online.
mobilesvg

Vast-Mobiel Integratie

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid.
cloud-checksvg

Dstny UCaaS

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools en integreer met bestaande systemen. Ontdek het.

Niet voor niets dé specialist voor Advocaten & Notarissen

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Integreer telefonie met jouw Praktijk Management Systeem

Door telefonie van Dstny te integreren ben je in staat klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor maken we gebruik van onze eigen technologie VoIPcube. Zo werken we nauw samen met o.a. Advocatendossier, BaseNet, CClaw, Codex, Epona Contactmanager, Legalsense, Nobilex, Notarisdossier en TIQ Time.

Wat onze klanten binnen de juridische dienstverlening over ons zeggen!

Een groot voordeel van deze applicatie is dat alle collega’s direct gebruik kunnen maken van alle faciliteiten zonder daar steeds licenties of modules voor aan te moeten schaffen. De applicatie is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief waarmee gebruikers adoptie zeer soepel verliep.
Willem Jan Makkinga - Directeur bij Van Traa Advocaten
Het partnerschap tussen Van Brug Software en Dstny heeft notariskantoren met voordelen getransformeerd. Door zelf ook over te stappen naar cloud telefonie van Dstny hebben we onze eigen bereikbaarheid en efficiëntie ook verbeterd.
Van Brug Software
Eventuele problemen worden snel opgelost. Prima service.
Gé Kersten - Hoofd Boekhouding bij Rivierdael Netwerk Notarissen

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.