Business Communications voor Architecten & Ingenieurs

Ontwerp zonder titel (6)
Onze toewijding is zo helder als een grondplan: als partners met een passie voor precisie, ondersteunen we ingenieurs en architecten bij het smeden van naadloze communicatie. Met diepgaande vakbekwaamheid en strategische samenwerkingen bieden we een integrale blauwdruk om jouw praktijk optimaal bereikbaar te maken. Of je nu ter plaatse inspecties uitvoert of op kantoor ontwerpt, onze VoIP-telefonie, rechtstreeks uit de cloud, garandeert dat je steeds op een solide lijn staat. Betrouwbaar, kostenefficiënt, veilig en geheel compliant. Als betrokken bouwers van jouw succes, maken wij van communicatie een constructief geheel.
Wij integreren onder andere met:

Alles onder één dak

Net als de precisie in jouw ontwerpen, begrijpen we dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn. Klanten stellen hogere eisen, en het beheer hiervan is een bouwkundige uitdaging op zich. Met Dstny krijg je de volledige controle over jouw zakelijke bereikbaarheid en kun je jouw klanten met dezelfde precisie persoonlijk te woord staan. Dstny is de hoeksteen van jouw totale bedrijfscommunicatie.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibiliteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist voor Ingenieurs & Architecten

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Automatische klantherkenning in jouw softwarepakket

Met de naadloze integratie van Dstny-telefonie ben je in staat om klanten met een technische precisie en efficiëntie te ondersteunen, waarbij we gebruikmaken van onze eigen VoIPcube-technologie.

Wat onze klanten zeggen over ons! 

Op projectlocaties door heel het land, op één van onze kantoren of thuis. Onze mensen zijn elke dag ‘overal en nergens’ aan het werk. En altijd bereikbaar in verbinding met elkaar.
Econsultancy

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.