Business Communications voor Groothandels

packaging-scale
Onze missie? Bedrijfscommunicatie zo makkelijk mogelijk maken voor groothandels. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met partners uit de branche bieden wij unieke cloud communicatie oplossingen aan. Efficiënt, persoonlijk, schaalbaar en veilig.
Wij integreren onder andere met:
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)

Alles onder één dak

In de groothandelsbranche is efficiëntie van onschatbare waarde. Tijd is schaars, klanten stellen voortdurend hogere eisen en dit moet vakkundig worden beheerd. Dstny biedt volledige controle over jouw zakelijke bereikbaarheid, zodat je klanten met gemak persoonlijk te woord kunt staan. Dstny is dé totaaloplossing voor jouw zakelijke communicatiebehoeften in de groothandel.

cloud-checksvg

Cloud telefonie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!
mobilesvg

Mobiel

Werknemers werken tegenwoordig niet alleen meer op kantoor, maar overal. Vast-mobiel integratie koppelt je vaste telefoonlijn aan je mobiele toestel voor flexibiliteit en bereikbaarheid, alsof je op kantoor bent. Voor meer flexibiliteit, gemak en bereikbaarheid.
wifisvg

Connectiviteit

Los van de technologie (4G, DSL, Glasvezel, Straalverbinding, Dark Fiber of DWDM), samen kijken we welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. Wij maken jouw dienst ook nog eens super veilig en stabiel, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Niet voor niets dé specialist binnen de groothandelsbranche

Bestaande klanten gingen je al voor
server render fail/waiting for island-28e85fi2Re (separate island render, inside)
Play video

Automatische klantherkenning in jouw softwarepakket

Door telefonie van Dstny te integreren ben je in staat klanten sneller en efficiënter te helpen. Hierdoor maken we gebruik van onze eigen technologie VoIPcube.

Wat klanten uit de groothandelsbranche over ons zeggen!

De ondersteuning die we van Dstny hebben gehad is zeer deskundig en prettig gebleken. Met 3CX en de support van Dstny hebben we nu een Europees platform waarop we al onze internationale vestigingen aansluiten.
Erwin Nouwens - Coordinator Technical Solutions Team bij Heras
Tijdens inkomende gesprekken hebben medewerkers nu direct toegang tot relevante klantgegevens via het Zendesk-ticketsysteem, waardoor ze een gepersonaliseerde service kunnen bieden zonder dat klanten herhaaldelijk hun verhaal moeten vertellen.
Nisbets
Voor ons is Dstny een betrouwbare en uitstekende partner op veel gebieden. Zij denken mee met ons om het gewenste resultaat te bereiken en bieden ons ondersteuning op alle IT-gebieden. Voor o.a. connectiviteit en de IT-infrastructuur zijn zij de juiste partij om samen mee te groeien.
Kevin Langeveld - Commercial Operations bij Gebr. De Mooij Amsterdam
Wij zijn heel blij met de kennis van Dstny maar ook met de snelheid en klantenservice.
Tom Stultiens - Eigenaar van Stultiens Group

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.