Zakelijk WiFi netwerk voor jouw bedrijf

Op zoek naar een professionele zakelijke WiFi-oplossing, met optimale betrouwbaardheid, hoge WiFi snelheid en dekking zelfs in de kleinste hoeken en gaten? Dstny kan zowel kleine tot grote zakelijke WiFi-netwerken aanleggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag over een oplossing die past bij jouw bedrijf.

OveralBereikbaar
zakelijk-wifi-dstny

Zakelijk WiFi netwerk aanleggen, snel en stabiel

Veel bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig afhankelijk van WiFi netwerken. Werknemers hebben het nodig om hun werk te kunnen uitvoeren en klanten of gasten rekenen op een goede verbinding. Bij Dstny regelen wij het graag voor je.

clipboard-list-checksvg

Professionele WiFi check

Om een zakelijk WiFi netwerk aan te leggen, is een professionele WiFi-meting vereist. Alleen zo krijg je de juiste opbouw van het WiFi netwerk.
headsetsvg

De beste apparatuur

Om een optimaal zakelijk WiFi netwerk voor jouw bedrijf te bewerkstelligen, maken we gebruik van alleen de beste apparatuur van bijvoorbeeld Cisco, Unifi en Ubiquiti.
wifisvg

Op maat voor jouw bedrijf

Bij Dstny leveren wij volledig maatwerk WiFi netwerken, zo is er altijd een oplossing die past bij je huidige infrastructuur.

Professionele installatie

Wij komen eerst bij je langs om te analyseren wat er nodig is om een goed en betrouwbaar netwerk te realiseren. Aan de hand van de WiFi meting hangen wij de zenders op de juiste plek en we stellen alles slim in.

Betrouwbare WiFi apparatuur

Goede apparatuur is een must in een zakelijke omgeving. Jij kiest samen met één van onze experts de apparatuur die past bij jouw bedrijf. 

 

Betaalbare oplossingen

Bij Dstny kom je nooit voor verrassingen te staan. Vooraf stellen we een gespecificeerde offerte op. Dit doen we op basis van het aantal vierkante meters van jouw bedrijf en het aantal werkplekken.

 

Flexibiliteit voor jouw bedrijf

Groei of krimp je in het aantal vierkante meters, verdiepingen of werkplekken? Onze oplossing is schaalbaar en is gemaakt om mee te groeien met jouw bedrijf.

Meer informatie over onze zakelijke WiFi oplossingen?

Neem contact op met één van onze adviseurs