Zakelijk glasvezel internet

Razendsnel en superstabiel
De hoogst haalbare download- en uploadsnelheid met zakelijk glasvezel via toonaangevende netwerkleveranciers.
Dstny Gratis advies over Zakelijke Mobiele Telefonie
we werken nauw samen met de volgende leveranciers
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)
man-liggend-op-buik-met-laptop-in-hand

Is jouw organisatie al klaar voor de glasvezeltransitie?

De markt van breedbandverbindingen is in transitie. Er is een grotere vraag naar hogere download- en uploadsnelheden ontstaan door verdere adoptie en digitalisering. De technische limieten van COAX aansluitingen worden bereikt en DSL aansluitingen worden de komende jaren gefaseerd opgeheven. Glasvezel internet wordt de nieuwe norm.

  Overal in Nederland hoge, stabiele bandbreedtes
  Toekomstbestendig, duurzaam en milieubewust
  Schaalbaar internet dat perfect past bij jouw wensen
mobiele-telefoon-in-hand

Razendsnel glasvezel internet voor het MKB & grootzakelijk

Een modern bedrijf kan niet zonder een snelle internetverbinding. Medewerkers (video)bellen, chatten en vergaderen online op verschillende locaties. We leveren daarom zakelijk internet via het one-stop-shop principe. Dit gaat verder dan alleen het leveren van internetverbindingen. We denken graag van A tot Z met je mee als partner. Zodat je zelf niet continue hoeft bezig te zijn met de kleine details.

  Geen one size fits all, maar afgestemd op jouw behoeften
  Voor iedere bedrijfsgrootte een betrouwbare verbinding
  Altijd persoonlijk contact via één aanspreekpunt

Vergelijk de opties op gebied van glasvezel internet

Onze experts lichten graag toe wat er mogelijk is en hoe zakelijk glasvezel zou werken voor jouw organisatie. Vergelijk hieronder alvast de belangrijkste specificaties en verschillende voordelen.

house-signalsvg

FTTH

Fiber to the home verbinding geschikt voor thuiswerken

  Tot 1 Gbit snelheid

  Prijs vanaf €50 per maand

  Op veel locaties beschikbaar

  Beperkt maatwerk mogelijk 95% - 98% uptime garantie

  Beveiligd tegen aanvallen 24/7 support service

buildingsvg

FTTO

Fiber to the office verbinding geschikt voor MKB/grootzakelijk

  Tot 10 Gbit snelheid

  Prijs vanaf €240 per maand

  Op veel locaties beschikbaar

  Veel maatwerk mogelijk >99,9% uptime garantie

  Beveiligd tegen aanvallen 24/7 support service

De voordelen van zakelijk glasvezel internet onder elkaar

Waarom klanten kiezen voor een netwerkverbinding bij Dstny
rocket-launchsvg

Razendsnel internet

Behaal de hoogst haalbare download- en uploadsnelheid via een glasvezelkabel. De perfecte basis om te (video)bellen, chatten en informatie te delen met medewerkers en klanten.
square-sliders-verticalsvg

Schaalbaar & flexibel

Snel af te stemmen op de internetbehoeften binnen jouw organisatie. Veranderen deze? Geen probleem! Dan schaalt de glasvezelverbinding probleemloos met jouw wensen mee.
shield-checksvg

Stabiel & veilig

Alleen zakelijk internet via toonaangevende netwerkaanbieders in Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd de modernste, stabielste en veiligste verbinding aanbieden voor jouw bedrijf.
file-invoicesvg

Alles overzichtelijk

We maken zakelijk internet eenvoudig. Één overzichtelijke factuur, één supportafdeling voor vragen, en altijd persoonlijk contact via één aanspreekpunt.
user-headsetsvg

24/7 support

Elk bedrijf is uniek met specifieke wensen. We hebben daarom een ervaren supportafdeling die alijd voor je klaar zit om jouw brandende vragen persoonlijk te beantwoorden.
awardsvg

Betrouwbare partner

Dagelijks zijn +800 werknemers in 7 Europese landen, in samenwerking met de beste internetaanbieders, hard aan het werk om de beste verbindingen te kunnen leveren.

Hoe we je verder kunnen helpen:

Je hebt vragen, opmerkingen of zorgen over zakelijk glasvezel. Dat is volkomen normaal! Hier zijn twee opties die je op weg helpen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Zakelijk glasvezel is een zeer snelle en stabiele internetverbinding voor bedrijven. Via een netwerk met vezels van glas, die net zo dun zijn als een haar, wordt data gedeeld met de snelheid van het licht. Door middel van knipperende lichtsignalen wordt de data uitgewisseld over de glasvezelkabels. Lichtsnelheid is heel erg snel, daarom is zakelijk glasvezel ook veel sneller dan een DSL of coax verbinding.

Door technische limieten worden de verourderde koperen en DSL aansluitingen stap voor stap uitgefaseerd. Glasvezel zal de komende jaren de nieuwe norm worden voor thuis en zakelijk.

Binnen Dstny geven wij aan dat zakelijk glasvezel (FTTO) meestal het betere alternatief is voor FTTH, maar niet voor ieder bedrijf is dit het geval.

Ondernemingen zijn vaak zeer afhankelijk van internet op locatie, daarom is een beter product dan FTTH zeer wenselijk. Blijkt dat FTTH beter bij jouw bedrijf past? Ook dan staan wij voor jou klaar om via deze technologie de best mogelijke dienstverlening te leveren.

Beschikt jouw pand over een glasvezelaansluiting die gebruikt kan worden, ligt de gemiddelde levertijd op 2 tot 6 weken.

Is dit niet het geval of deze is niet bruikbaar? In geval van zakelijk glasvezel ligt nog lang niet in elk pand in Nederland een glasvezelaansluiting.

Dan moeten er graaf- en laswerkzaamheden plaatsvinden om vezels in het pand te brengen, dan moet je rekening houden met een gemiddelde levertijd van 2 tot 4 maanden.

Een glasvezelverbinding tot aan de woning. Ze wordt ook wel Fiber to the Home (FTTH) genoemd. Een glasvezelverbinding tot aan het kantoor. Ze wordt ook wel Fiber to the Office (FTTO) genoemd.

Het logische zou zijn als je zou denken dat FTTH glasvezel voor thuis is en FTTO voor op kantoor. Echter zijn er ook veel kantoren die een FTTH verbinding gebruiken. Je deelt daarmee de glasvezelverbinding met anderen die ook zijn aangesloten. Dit kan in drukke tijden invloed hebben op de snelheid.

FTTO is een exclusieve glasvezelverbinding die niet wordt gedeeld. De kosten zijn daardoor hoger, maar er is wel meer maatwerk mogelijk. Daarnaast geniet je altijd van een hoge download- en uploadsnelheid.

Wat past het beste bij jou? Onze adviseurs helpen je graag.

Zakelijk glasvezel en zakelijk DSL zijn twee verschillende soorten internetverbindingen die in zakelijke omgevingen worden gebruikt. Ze hebben elk hun voor- en nadelen.

Voordelen van zakelijk glasvezel: hogere snelheden, symmetrische download- en upload snelheden en schaalbaarheid. Nadelen van zakelijk glasvezel: in het algemeen duurder dan DSL en niet op alle plaatsen in Nederland beschikbaar.

Voordelen van zakelijk DSL: Overal in Nederland via de telefoonlijn beschikbaar tegen gemiddeld lagere kosten dan glasvezel. Nadelen van zakelijk DSL: lagere snelheden en asymmetrische download- en uploadsnelheden.