Dstny introduceert Dstny Secure Internet

Sint-Oedenrode, 3 juli 2023 - Dstny, een toonaangevende aanbieder van innovatieve zakelijke oplossingen, kondigt met trots de lancering aan van Dstny Secure Internet, een baanbrekende oplossing dat bedrijven een veilige en betrouwbare internetverbinding biedt. Met Dstny Secure Internet kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze profiteren van een ononderbroken internetconnectiviteit en uitgebreide beveiligingsfuncties.

 

Het belang van een betrouwbare internetverbinding kan niet worden onderschat. Online zijn is essentieel voor een soepele bedrijfsvoering, en daarom combineert Dstny een hoofdverbinding samen met 4G back-up. Dit zorgt ervoor dat bedrijven altijd online zijn, zelfs in het geval van een storing of onderbreking van de primaire verbinding.

Bedrijven zijn altijd online, zelfs in het geval van een storing of onderbreking van de primaire verbinding

Bovendien elimineert Dstny Secure Internet de noodzaak van grote investeringskosten door alle benodigde hardware en licenties in bruikleen te geven. Bedrijven blijven altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internetbeveiliging, zonder zich zorgen te hoeven maken over dure upgrades of verouderde apparatuur.

Door proactief beheer toe te voegen kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun hardware altijd draait op de nieuwste updates en dat ze maximale beveiliging genieten.

Een 'first line of defence' tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen

Dstny Secure Internet fungeert als een 'first line of defence' tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Het biedt een uitgebreide securityoplossing, inclusief malware-, DDoS-bescherming en firewallbeveiliging. Zo is de digitale infrastructuur beschermd tegen kwaadwillende aanvallen.

Om bedrijven volledige inzage en controle te geven, biedt Dstny Secure Internet analytics en rapportages. Met geautomatiseerde rapporten kunnen bedrijven communicatiestromen en prestaties analyseren, en dagelijks een compleet overzicht ontvangen via e-mail of een gebruiksvriendelijk dashboard.

Dstny streeft naar eenvoud in zakelijk internet. Met Dstny Secure Internet wordt alles overzichtelijk en gemakkelijk gemaakt. Bedrijven ontvangen één overzichtelijke factuur en hebben toegang tot één supportafdeling voor eventuele vragen. Bovendien biedt Dstny altijd persoonlijk contact via één aanspreekpunt, zodat bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare en responsieve ondersteuning.

"Dstny Secure Internet is ontwikkeld met het oog op de behoeften van bedrijven in de moderne digitale wereld", zegt Ed Smit, Managing Director van Dstny Nederland. "We zijn verheugd om dit product aan te bieden aan onze klanten en hen te helpen aan een veilige en betrouwbare internetverbinding, zodat ze zich kunnen richten op het laten groeien van hun bedrijf zonder zich zorgen te maken over technische complicaties of beveiligingsrisico's."

Meer informatie over Dstny Secure internet en hoe het uw bedrijf kan helpen?

Recente berichten