Business Connectivity

Van je internetverbinding tot schaalbare netwerkoplossingen: hoogwaardige en veilige connectiviteit is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ontdek hoe je je organisatie, bedrijfslocaties en medewerkers snel en veilig met elkaar verbindt. 
World_dstny

Is jouw bedrijf klaar voor een "digitale" wereld?

In de moderne bedrijfswereld is digitalisering een vereiste voor succes. Het internet heeft de manier waarop we communiceren, werken, spelen en omgaan met de wereld drastisch veranderd. Het zorgt echter ook voor nieuwe uitdagingen rondom toegankelijkheid, technische ondersteuning, cyberveiligheid en regelgeving. 

Zakelijke connectiviteit voor het MKB & grootzakelijk

De markt voor connectiviteit is altijd in beweging. Zakelijk internet, beveiliging en WiFi netwerken werken voor elk bedrijf net even anders. We leveren daarom connectiviteit via het one-stop-shop principe. We denken van A tot Z mee zodat het perfect aansluit bij de behoeften en wensen van jouw bedrijf. Hierdoor hoef je niet zelf continue bezig te zijn met de kleine details. 

Geen one size fits all, maar een persoonlijke benadering

Voor iedere bedrijfsgrootte een passende oplossing

Altijd persoonlijk contact via één aanspreekpunt

Zo werkt optimale zakelijke connectiviteit in 2024

dstny-secure-internet

Dstny Secure Internet om veilig online te werken in de cloud

De aanbieders van goede, snelle verbindingen zijn oneindig. Echter, schieten deze verbindingen voor bedrijven met databescherming en continuïteit hoog in het vaandel vaak te kort. Dstny Secure Internet voegt extra beveiliging en betrouwbaarheid toe aan een standaard zakelijk internetverbinding. 

Razendsnel zakelijk internet via het bekroonde netwerken

Geen zorgen over wet- en regelgeving, beheer of uptime

Oplossing die connectiviteit en security samenbrengt

Dstny_Bellen_via_het_beste_mobiele_netwerk_van_Nederland-8bda4061

Razendsnel en superstabiel zakelijk glasvezel internet

De markt van breedbandverbindingen is in transitie. Er is een grotere vraag naar hogere download- en uploadsnelheden ontstaan door verdere adoptie en digitalisering. De technische limieten van COAX aansluitingen worden bereikt en DSL aansluitingen worden de komende jaren gefaseerd opgeheven. Glasvezel internet wordt de nieuwe norm.

Overal in Nederland hoge, stabiele bandbreedtes

Toekomstbestendig, duurzaam en milieubewust

Schaalbaar internet dat perfect past bij jouw wensen

SD-WAN: de sleutel tot veilig online werken in de cloud

De manier van werken verandert en daardoor wordt er steeds meer gebruik gemaakt van cloud applicaties. Dit zorgt ervoor dat een bedrijfsnetwerk ook veilig bereikbaar moet zijn buiten je organisatie. SD-WAN geeft je de volledige controle over de beveiliging en een optimale bereikbaarheid van je bedrijf kritische applicaties.

Alle interne en externe datastromen zijn beveiligd

Inzicht in al je verkeer, gebruikers en applicaties

Maximaal inzicht en controle vanuit één cloud-omgeving

Hoge snelheid en dekking met een beheerd zakelijk WiFi netwerk

Naast rotweer en vertraagde treinen, hebben we een nieuwe nationale ergernis: een slechte en trage wifi verbinding. Steeds meer bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van deze WiFi netwerken. Optimale betrouwbaarheid, hoge snelheden en goede dekking zijn dan ook cruciaal om werknemers hun werk goed uit te laten voeren.

Altijd een netwerkoplossing die past bij jouw infrastructuur

Maak gebruik van de beste apparatuur van bekende merken

Schaalt mee met de behoeften van jouw bedrijf

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.