A-point verbetert klantenservice met Dstny's cloud telefonie

a-point-a843861fA-point, een bekende merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft besloten om hun communicatiesysteem en klantenservice te verbeteren door over te stappen op de Cloud telefonie-oplossing van Dstny. Met 450 medewerkers en 65 jaar ervaring in de regio Amsterdam, Almere en Hoofddorp staat a-point bekend om zijn uitstekende service en hoogwaardige producten.

Dstny is gespecialiseerd in communicatieoplossingen voor de automotive-industrie. Ze bedienen op dit moment diverse PON-dealers door heel Nederland. De Cloud Telefonie oplossing biedt a-point een geavanceerd en betrouwbaar communicatiesysteem. Het vervangt de verouderde fysieke PBX-centrale en introduceert een naadloze combinatie van softphones, DECT-telefonie en vaste toestellen met headsets. Deze geïntegreerde oplossing stelt de medewerkers van a-point in staat om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn.

Om nog meer waarde toe te voegen aan hun communicatie-infrastructuur, heeft a-point gekozen voor een op maat gemaakte integratie van Syntec. Dankzij deze integratie kunnen alle klantgegevens worden gekoppeld aan de telefooncentrale, en kunnen medewerkers direct terugbelverzoeken aanmaken waarbij alle klantgegevens direct beschikbaar zijn. Dit stelt medewerkers in staat om tijdens inkomende gesprekken direct toegang te hebben tot relevante informatie over de klant, waardoor ze een gepersonaliseerde service kunnen bieden zonder dat de klant zijn verhaal herhaaldelijk hoeft te vertellen.

Met de toevoeging van de Power BI-koppeling, een krachtige analysetool, kan a-point waardevolle inzichten verkrijgen uit de telefoniegegevens en piekmomenten identificeren. Door proactief in te spelen op de behoeften van klanten en de efficiëntie van hun telefoniediensten verder te verbeteren, kan a-point de klantenservice naar een hoger niveau tillen.

Met de overstap naar Dstny's Cloud telefonie-oplossing en de focus op geavanceerde analysemogelijkheden toont a-point zijn voortdurende streven naar innovatie en klantgerichtheid. Het bedrijf zet zich in voor een toekomstbestendige organisatie en draagt bij aan duurzame mobiliteit in de regio en daarbuiten. Met Dstny als betrouwbare partner voor hun communicatiebehoeften, heeft a-point de juiste tools in handen om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Meer informatie over onze Automotive oplossingen?

Recente berichten