Van der Sande Makelaars kiest ook voor Dstny UCaaS

Van der Sande logoBedrijfsachtergrond: Van der Sande Makelaars, dé makelaar in het bruisende Breda, is al jarenlang een vertrouwde naam in de regionale vastgoedmarkt. Als full-service makelaarskantoor streven ze ernaar om hun klanten te voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij elke stap van het aankoop- of verkoopproces.

De uitdaging

Van der Sande Makelaars is een groeiende en dynamische organisatie. Voor hen is het essentieel om te werken met een telefonie oplossing die flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid biedt. Daarnaast is het van belang dat de telefonie oplossing naadloos kan integreren met bestaande workflows en systemen.

 

De voordelen

Na een grondige evaluatie van verschillende opties heeft Van der Sande Makelaars opnieuw gekozen voor Dstny. Het bedrijf profiteert daarmee van diverse voordelen zoals:

  • Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Met Dstny UCaaS kan Van der Sande Makelaars gemakkelijk schalen naarmate hun bedrijf groeit. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe gebruikers, het openen van extra vestigingen of het implementeren van nieuwe functies, Dstny biedt de flexibiliteit om aan veranderende eisen te voldoen.

  • Betrouwbaarheid en Beschikbaarheid: Dstny staat bekend om zijn betrouwbare infrastructuur en uitstekende service. Door te kiezen voor Dstny UCaaS, kan Van der Sande Makelaars vertrouwen op een 24/7 beschikbaarheid van hun communicatiesysteem. Dit is van groot belang voor het leveren van ononderbroken diensten aan hun klanten.

  • Naadloze Integratie: Dstny's telefoonoplossing integreert naadloos met de bestaande workflows en systemen van Van der Sande Makelaars. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte communicatie binnen het bedrijf en met hun klanten. Dit resulteert in een verbeterde productiviteit en klanttevredenheid.

Dstny UCaaS Impressie

 

 

Perfectie bestaat misschien niet maar top service wel en dat is wat Dstny biedt en geeft. Alles wordt goed opgepakt met als resultaat een goed werkend systeem uiteraard.
Jan-Joost van Dijk - Eigenaar
Van der Sande Makelaars

 

 

Door opnieuw te kiezen voor Dstny, heeft Van der Sande Makelaars een strategische beslissing genomen die hen in staat stelt om hun groei voort te zetten en hun leidende positie in de vastgoedmarkt te behouden. Met de flexibiliteit, betrouwbaarheid en naadloze integratie die Dstny biedt met Realworks en Faster Forward Elements via VoIPcube. Van der Sande Makelaars is met de nieuwe cloud telefonie oplossing, Dstny UCaaS, in staat om mee te bewegen in een steeds veranderend zakelijk landschap.

Ook benieuwd naar wat Dstny UCaaS voor jouw bedrijf kan betekenen?

Recente berichten