MT Unirepair met een uitgebreide communicatie­oplossing

mt-unirepair-logo

Bedrijfsachtergrond: MT Unirepair is een toonaangevend bedrijf in after-sales reparatie en refurbishment, met een focus op het ondersteunen en verbeteren van circulaire businessmodellen. In hun reparatieaanbod treffen we onder andere enkele toonaangevende bedrijven in verschillende markten zoals medical devices, computer hardware en industrial printers aan. Ze hebben een sterke focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en het ondersteunen van de technologische behoeften van hun klanten in een snel veranderende markt. Als partner van deze onderneming hebben we met trots samengewerkt om hun communicatie- en connectiviteitsbehoeften te vervullen.

OveralBereikbaar

De Implementatie

Om te beginnen heeft MT Unirepair B.V. met succes geïntegreerde communicatie­oplossingen geïmplementeerd. Dit omvat de krachtige 3CX-oplossing, gecombineerd met bijpassende mobiele abonnementen. Deze geïntegreerde aanpak heeft MT Unirepair in staat gesteld om efficiënter te communiceren en naadloze verbindingen met hun klanten en partners te garanderen. De schaalbaarheid en aanpasbaarheid van deze oplossingen ondersteunt niet alleen hun groeiplannen, maar optimaliseert ook hun communicatiekosten.
CloudBeveiliging

Snelheid, Veiligheid en Betrouwbaarheid

Daarnaast is snelheid en betrouwbaarheid van gegevens cruciaal voor MT Unirepair, gezien de aard van hun activiteiten. Daarom vertrouwen ze op onze SD-WAN-oplossing gebaseerd op Cisco Meraki-technologie. Hiermee kunnen ze niet alleen de prestaties van hun netwerk monitoren en optimaliseren, maar ook de beveiliging van hun gegevens verbeteren. Deze oplossing biedt load balancing voor internetverbindingen en stelt hen in staat om eenvoudig op afstand via VPN in te loggen. Belangrijk is dat de schaalbaarheid van het SD-WAN hen de flexibiliteit biedt om moeiteloos uit te breiden naar nieuwe markten.

Zakelijk internet

Bovendien maakt MT Unirepair B.V. gebruik van zakelijk glasvezel om te profiteren van de snelste en meest betrouwbare internet­verbindingen. Deze keuze minimaliseert downtime in hun activiteiten en stelt hen in staat grote hoeveelheden gegevens snel te uploaden en te downloaden, wat van essentieel belang is voor hun bedrijfs­voering.
De samenwerking met Dstny heeft ons diverse voordelen opgeleverd. De Meraki appliance zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding naar het internet. De glasvezelverbinding loopt via Dstny en ook de telefonieoplossing zijn we erg tevreden over. Met name de flexibiliteit van dit systeem is een positief punt. Makkelijk te beheren en in te stellen op pc/laptop en mobiel apparaat. Deze diensten worden beheerd door Dstny, maar ook onze IT-beheerders hebben toegang zodat ze zelf aanpassingen kunnen doen mocht dat nodig zijn. Dus we zijn zelf wel nog in control én hebben de support van Dstny (waarborgen continuïteit). Naast het voordeel van één aanspreekpunt voor deze diensten was Dstny ook kostentechnisch de meest interessante partij in dit traject.
Erik Paas & Cyril Huntjens - CFO | System Administrator
MT Unirepair B.V.

 

 

 

Erik Paas en Cyril Huntjens van MT Unirepair B.V. benadrukken hier onder andere de voordelen van onze diensten en onze kostenefficiëntie. Ze zijn vol lof over de betrouwbaarheid, flexibiliteit en support die Dstny biedt, en benadrukken dat ze dankzij onze oplossingen zelf in controle blijven.

We zijn er trots op om partner te zijn van MT Unirepair B.V. en samen streven we naar groei, innovatie en uitmuntendheid in hun sector, te midden van de snelle veranderingen in de wereld van after-sales, reparatie en refurbishment.

Benieuwd naar wat Dstny voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem direct contact met ons op!

 

Recente berichten