SD-WAN

geeft grip op je organisatie
Met SD-WAN van Dstny heb je volledige controle over de beveiliging en een optimale bereikbaarheid van je bedrijf kritische applicaties. Dit terwijl je toch flexibel en veilig blijft.
globe_digital
Blije-vrouw-met-telefoon-in-hand

SD-WAN, wat is dat eigenlijk?

SD-WAN is een techniek dat via centraal beheerde software, het bestaande netwerk veilig en flexibel maakt. Zo biedt SD-WAN onder andere inzicht in de performance van je netwerk. Met SD-WAN van Dstny beveilig je jouw netwerk op het kleinste detail, doordat je inzicht en controle hebt op al je verkeer, gebruikers en applicaties. Heb je behoefte aan een betere beschikbaarheid van je netwerk en applicaties? Dan kan je eenvoudig een extra verbinding toevoegen.

CloudBeveiliging

Meerdere vestigingen?

Geen probleem met Cisco Meraki SD-WAN

Bij Dstny gebruiken wij de SD-WAN oplossing van Cisco Meraki. Hiermee nemen wij alle zorgen uit handen wat betreft het veilig, flexibel en betrouwbaar kunnen gebruiken van je netwerken. Dit terwijl je zelf de volledige controle houdt over je eigen bedrijfsnetwerk.

Via dit bedrijfsnetwerk worden verschillende (inter)nationale vestigingen aan elkaar gekoppeld, waardoor je één groot intern netwerk maakt. Zo kunnen je medewerkers altijd met elkaar samenwerken en gebruik maken van dezelfde applicaties.

De voordelen van SD-WAN

location-checksvg

Veilig vanaf elke locatie

Alle bedrijfsverbindingen zijn veilig, met extra maatregelen voor optimale beveiliging. Thuiswerkers kunnen veilig inloggen via VPN.
magnifying-glass-chartsvg

Maximaal inzicht en controle

Met het online dashboard zie je direct hoe je verbindingen en communicatie presteren. Eenvoudige templates houden je automatisch op de hoogte.
signs-postsvg

Gemakkelijk aan te passen

Alle instellingen wijzig je via het online dashboard. Dit geldt direct voor alle SD-WAN-vestigingen, wat tijd en geld bespaart
person-rayssvg

Zelf controle over netwerk

Wij installeren en configureren het, maar je hebt zelf inzicht en controle over wat er met het netwerk gebeurt.
vrouw-met-laptop

Waarom kiezen voor SD-WAN van Dstny?

Daar zijn wij helder over...
  Bij Dstny investeer je niet in hardware. Je neemt onze diensten af in een maandelijks terugkerend model. Zo zorgen wij er voor dat jij geen torenhoge eenmalige investering hoeft te doen.

  Goede kwaliteit connectiviteit, vormt de belangrijkste basis voor de digitalisering van jouw bedrijf. Met onze geïntegreerde aanpak zorgen wij dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Flexibel en met de juiste ondersteuning.

  Het opzetten of migreren van een bedrijfsnetwerk is specialistisch werk. Omdat élk bedrijf en elke situatie anders is, zorgt Dstny voor persoonlijk advies over welke dienstverlening het beste bij jouw bedrijfsvoering past.

Meer weten over SD-WAN?

Stel je vragen aan ons team of plan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs.