Microsoft Teams integratie

Zet Teams Connect in om eenvoudig telefonie-instellingen, statusmeldingen en beschikbaarheid te regelen. 
teams-connect
Combineer Microsoft Teams met onze toonaangevende uitwisselingsdiensten in de cloud . Wij bieden een volledige integratie van onze uitwisselingsoplossing met Teams waar je gebruik kunt maken van onze uitwisselingsdiensten, van standaard antwoordgroepen tot meer geavanceerde functies zoals knopselectiemenu's, operatorfuncties en meer. Het creëert allemaal een complete service die volledig cloudgebaseerd is.
Teams-laptop

Naadloze integratie van MS Teams met Dstny UCaaS

Je kunt Dstny's all-in communicatieplatform, Dstny UCaaS, naadloos integreren met Microsoft Teams. Door beide platformen met elkaar te verbinden, kunnen statuswijzigingen en de beschikbaarheid in Teams worden gesynchroniseerd met je telefonische beschikbaarheid in Dstny UCaaS. 

Stel zelf je status weergave in binnen de Teams Connect app. Zo zijn je collega's bij beiden platformen op de hoogte van elkaars beschikbaarheid, 

De voordelen van de Microsoft Teams integratie van Dstny

repeatsvg

Naadloze synchronisatie

Beschikbaarheid en status bijhouden voor zowel Dstny UCaaS als MS Teams.
displaysvg

One window

Collega's kunnen eenvoudig de echte status zien zonder te hoeven schakelen tussen verschillende platformen.
handshakesvg

Verbeter samenwerking

Realtime statussynchronisatie bespaart tijd en verbetert de communicatie, zodat collega's goed op de hoogte zijn van elkaars bereikbaarheid.
Business-Communications-Platform-c3f8fbd5

Kies Dstny UCaaS

voor naadloze integraties.

Ons all-in communicatieplatform bedien je heel eenvoudig met je mobiele telefoon, laptop of pc. Je kan bellen en chatten en je beschikt over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Bel je graag met een vast toestel. Dat kan ook perfect!

Daarnaast zijn er verschillende add-ons beschikbaar, zoals Analytics en kan er worden geïntegreerd met je CRM of met Microsoft Teams.

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.