Datagedreven beslissingen

Het nemen van datagedreven beslissingen wordt steeds belangrijker om de concurrentie voor te blijven. Met Dstny Analytics kun je de concurrentie een stap voor blijven door een product aan te bieden dat onvervangbaar inzicht biedt.

Headerafbeelding Template (2)

Analytics is niet langer een optionele luxe, maar een essentieel gereedschap voor bedrijfsgroei. Ontdek hoe jouw bedrijf kan floreren door interne en externe gegevens te ontrafelen en te benutten. Vergeet niet, jouw concurrenten zijn al bezig met het inzetten van Analytics om een voorsprong te behalen.

 
Data analyses en rapportages

Een krachtige webgebaseerde analyseoplossing

Dstny Analytics is een krachtige en agnostische webgebaseerde analyseoplossing met schaalbare voordelen, niet alleen op het gebied van verkoop, maar ook op het gebied van levering, onderhoud en innovatie. Met deze oplossing kun je inzichten bieden vanuit meerdere platforms in één enkel venster, met een multi-tenant architectuur die flexibel is afgestemd op de behoeften van je klanten.

graph

Realiseer een multi-modulaire oplossing

Klaar om op jouw wensen te worden afgestemd

Ervaar een veelzijdige oplossing die volledig op maat kan worden gemaakt naar jouw wensen. Ons Analytics-platform is naadloos integreerbaar met andere Dstny-producten en biedt daarmee een flexibele benadering voor het samenbrengen van gegevens. We passen ons platform aan op de specifieke datasets van jouw bedrijf, waardoor je kunt profiteren van een allesomvattende analytische benadering. Als een bestaande communicatieoplossing nog niet beschikbaar is met Analytics, kunnen we deze voor je integreren.

Met een modulaire architectuur kun je met Analytics communicatiesystemen toevoegen aan zowel nieuwe als bestaande klanten, waardoor waardevolle gegevens van meerdere platforms worden samengebracht. We hebben al succesvolle integraties met diverse marktleiders gerealiseerd.

packaging-scale

Als out-of-the-box oplossing

Als bedrijfsleider realiseer je je al het concurrentievoordeel van externe analyses. Echter, de manier waarop we intern communiceren blijft vaak een onbekend terrein dat niet volledig begrepen, gewaardeerd of geoptimaliseerd wordt, ondanks de overvloed aan waardevolle informatie die het bevat. Met de evolutie van het personeelsbestand wordt het steeds essentiëler voor bedrijven om een diepgaand inzicht te hebben in alle facetten van het bedrijf. Met Dstny Analytics kun je een holistische 360-graden visie op zowel interne als externe communicatie benadrukken.

Meer weten over wat voor jouw bedrijf mogelijk is?

Kom dan vrijblijvend in contact met een van onze experts.

Voordelen van Dstny Analytics voor jouw bedrijf

Analytics & reporting tools die jouw bedrijf helpen groeien

Inzichtelijk met overzichtelijke data

Je communicatie en serviceniveau beter begrijpen, start met het verzamelen en overzichtelijke weergeven van alle data.

Meer efficiënte en productiviteit

Neem datagedreven beslissingen over je communicatie, systemen, processen en verbeter de algemene service van je bedrijf.

Hogere klanttevredenheid

Dstny Analytics helpt je de juiste beslissingen te nemen voor effectievere communicatie en service naar jouw klanten.
D4SP

Benut het volledige potentieel van data – Leer je klanten kennen en hoe ze communiceren. Gebruik Dstny Analytics om mogelijkheden te vinden om  andere producten te introduceren en nieuwe concurrerende oplossingen te identificeren.

 

Word toekomstbestendig ​ – Word toekomstbestendig door niet te worden belemmerd door communicatiemiddelen die niet agile zijn of vastzitten aan één platform.