AFAS Software telefonie integratie

afas_logo

Ben jij een tevreden gebruiker van AFAS Software? Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou! Onze cloud telefonie-oplossing integreert moeiteloos met AFAS Software. Hierdoor optimaliseer je de efficiëntie en effectiviteit van je klantenservice, wat resulteert in een hoger niveau van dienstverlening! En alsof dat nog niet genoeg is, bespaar je ook nog kostbare tijd. Dit is een ideale situatie waar zowel jij als je klanten maximaal van profiteren kunnen. Ben je klaar om je bedrijf te transformeren?

Alle voordelen van de integratie met AFAS Software

user-headset

Efficiënt

Nooit meer onnodig schakelen tussen vensters. Bel met één klik vanuit AFAS Software. 

face-smile-beam

Blije klanten

Inkomende gesprekken worden direct herkend, zo kun je gepersonaliseerd de telefoon opnemen.

chart-line-up

Betere productiviteit

Verhoog de productiviteit, efficiëntie en geef net dat beetje extra service waar klanten blij van worden.

circle-euro

Minder kosten

CRM-integratie is voordelig: de aanschaf- en installatiekosten zijn laag en je betaalt per gebruiker.

Play video

Bekijk de uitlegvideo van de AFAS Software integratie!

De AFAS Software integratie met cloud telefonie van Dstny

Verbeter uw gebruikerservaring met de uitgebreide integratiemogelijkheden van AFAS Software. Van dynamische pop-upnotificaties tot diepgaande systeemintegraties, elke functie is ontworpen om werkprocessen en klantrelaties te verbeteren. Ontdek de bijzondere kenmerken van deze oplossing en bekijk hoe het uw bedrijf kan transformeren.

Door gebruik te maken van deeplinks kunnen gebruikers direct vanuit de pop-up naar specifieke pagina's binnen AFAS Software navigeren, zoals klantkaarten, tickets of andere records. Dit zorgt voor een efficiëntere werkwijze, aangezien gebruikers snel toegang hebben tot relevante pagina's zonder zelf te hoeven zoeken. Deeplinks openen altijd in de standaardbrowser van de gebruiker of in de geïnstalleerde applicatie zelf.

Met pop-up integratie kun je real-time gegevens vanuit AFAS Software bekijken en deze informatie presenteren in de client via pop-up meldingen. Denk hierbij aan klantherkenning, openstaande tickets, recente contactmomenten en andere relevante gegevens over de beller. De opmaak en inhoud van de pop-ups variëren afhankelijk van het CRM/ERP pakket en de beschikbare functies. Voordelen zijn onder andere het tonen van meerdere treffers voor een gesprek in dezelfde pop-up, het gelijktijdig weergeven van meerdere integraties en de naadloze overdracht van klantinformatie bij doorverbinden.

Business-Communications-Platform_0-1

Cloud telefonie is de basis van deze integratie

Dankzij de naadloze integratie van Dstny's cloud telefonie en AFAS Software, is er directe toegang tot alle klantgegevens vanuit de telefooncentrale en vice versa. Dit maakt het mogelijk om bij elk inkomend gesprek direct relevante informatie over de klant te raadplegen, waardoor een persoonlijke aanpak mogelijk is zonder herhaalde verzoeken om gegevens. In een tijd waarin klantbeleving van cruciaal belang is, biedt de integratie van AFAS Software met telefonie een kans om klanten een uitstekende service te bieden.

Meer weten over de telefonie-integratie met AFAS Software?

Stel je vragen aan ons team of plan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs.