Molenaar & Zwarthoed Adviseurs kiest voor telefonieoplossing van Dstny

mza-logo (1)

MZA (Molenaar & Zwarthoed Adviseurs) bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekkingzonder de roots in Volendam te verliezen. Klanten kunnen voor alle vragen op het gebied van financieel advies bij MZA terecht. Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten staan alle medewerkers van MZA elke dag weer klaar. De slogan van MZA is niet voor niets; verzekerd van goed advies!

 

MZA staat erom bekend de belangen van hun relaties altijd voorop te zetten. Enerzijds doen zij dit door het team van adviseurs die met hun expertises altijd kundig en persoonlijk advies op maat geven. Anderzijds is ook de backoffice volledig afgestemd om dagelijkse werkprocessen zo efficiënt mogelijk te houden. Niet voor niets heeft MZA het afgelopen jaar geïnvesteerd in een compleet vernieuwd IT-landschap. Telefonie en connectiviteit waren twee belangrijke pijlers in het vernieuwde IT-landschap en Dstny is als leverancier gekozen om in deze diensten te voorzien.

Dstny ontzorgt ons, zoals wij onze klanten ontzorgen!
Monique van Luyk - HR & Facilitair Manager bij MZA

 

Met de hulp van Missing Piece is de telefonieoplossing in de vernieuwde werkplekomgeving van MZA geïmplementeerd. MZA heeft gekozen om Dstny te kiezen als totaalleverancier, waarbij vaste telefonie, connectiviteit en mobiele telefonie volledig is inbegrepen in de oplossing. Bovendien heeft MZA gekozen om AWI via het integratieplatform VoIPcube te koppelen aan de telefonie, zodat bij inkomende oproepen de juiste klantgegevens direct in beeld verschijnen. Hiermee ontzorgt Dstny MZA van A tot Z voor wat betreft de zakelijke communicatievoorzieningen. 

 

 

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking tot dusver en kijken met net zo veel enthousiasme uit naar het vervolg van onze samenwerking! 

 

Benieuwd naar wat Dstny voor jouw betekenen?

Recente berichten