VoIPcube nu nog beter met nieuwe features

voipcube-v2-final-ab7d3828We voegen met trots nieuwe features toe aan VoIPcube! Met de toevoeging van Call Journey, Call Tagging en Call History  biedt VoIPcube nu nog meer mogelijkheden voor bedrijven om hun communicatie efficiënter te organiseren, waardevolle inzichten te verkrijgen en de algehele gebruikerservaring te optimaliseren.

 

Met de Call Journey-feature krijgen gebruikers een gedetailleerde tijdlijn van elk gesprek te zien. Hierdoor kunnen bedrijven de reis van de beller door de organisatie volgen en waardevolle context gebruiken om gesprekken met meer toegevoegde waarde te ondersteunen. Dit stelt bedrijven in staat om een persoonlijkere en beter afgestemde service te bieden aan hun klanten.

Call Tagging stelt gebruikers in staat om met slechts één klik telefoongesprekken gemakkelijk te taggen. Met deze feature kunnen bedrijven gesprekken gemakkelijk identificeren en organiseren waardoor ze snel toegang hebben tot relevante informatie. Bovendien biedt VoIPcube de flexibiliteit om de kleur en het icoon van elke tag aan te passen, waardoor Tags snel herkend worden.

Daarnaast introduceert VoIPcube de handige Call History-functie, waarmee gebruikers een overzicht krijgen van al hun telefoongesprekken. Deze functie biedt eenvoudige toegang tot informatie over wie er gebeld is, wanneer de gesprekken hebben plaatsgevonden en hoe lang ze hebben geduurd. Hierdoor kunnen gebruikers snel belangrijke informatie terugvinden en de communicatie-efficiëntie verbeteren.

"Dstny is toegewijd aan het leveren van innovatieve communicatieoplossingen die bedrijven helpen hun doelen te bereiken", zegt Ed Smit, Managing Director van Dstny Nederland. "VoIPcube is het resultaat van onze voortdurende inzet voor technologische vooruitgang en klantgerichte oplossingen. Met Call Journey, Call Tagging en Call History bieden we onze klanten de tools om hun communicatie te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken."

De nieuwe features van VoIPcube zijn nu beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe gebruikers. Voor meer informatie over VoIPcube en om te profiteren van de voordelen van deze innovatieve features, neem contact op met het Dstny salesteam via 088 2042202.

Recente berichten