Huiskes-Kokkeler versterkt mobiliteitservaring met telefonie oplossing

logo-huiskeskokkeler.a38ae8313e3dcecf645ed42f09db789a

Huiskes-Kokkeler, de vooraanstaande mobiliteitspartner in Oost-Nederland, heeft onlangs een grote stap gezet om hun communicatie en klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Met veertien locaties in Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten, is Huiskes-Kokkeler de grootste dealer in Volkswagen personenauto's, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in de regio Twente en Achterhoek.

 

Bij Huiskes-Kokkeler draait alles om aandacht, ambitie en allure. Ze streven er dagelijks naar om hun klanten de allerbeste mobiliteitservaring te bieden, met de nadruk op vriendelijkheid, klasse en vooruitstrevende service. Ze begrijpen dat de details het verschil maken, en deze verfijning combineren ze met de kenmerkende nuchtere, hands-on mentaliteit van hun regio.

Om hun service verder te verbeteren en aan de groeiende behoeften van hun klanten te voldoen, heeft Huiskes-Kokkeler besloten over te stappen naar een geavanceerde cloud telefonie-oplossing van Dstny. Deze oplossing, eerder met succes geïmplementeerd door de gerenommeerde merkdealer a-point, vervangt de verouderde fysieke PBX-centrale van Huiskes-Kokkeler en biedt betrouwbaarheid en innovatie.

 

Met Dstny's cloud telefonie kunnen de 450 medewerkers van Huiskes-Kokkeler nu profiteren van een naadloze integratie van softphones, DECT-telefonie en vaste toestellen met headsets. Dit geïntegreerde systeem stelt het team in staat om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, waarbij ze streven naar de hoogwaardige service waar ze om bekend staan.

 

Verder heeft Huiskes-Kokkeler ook geïnvesteerd in een op maat gemaakte integratie met Syntec, waardoor alle klantgegevens rechtstreeks aan de telefooncentrale kunnen worden gekoppeld. Dit geeft medewerkers direct toegang tot alle relevante klantinformatie tijdens inkomende gesprekken, wat resulteert in een persoonlijke service zonder herhaling van informatie.

 

Bovendien heeft Huiskes-Kokkeler de krachtige Power BI-koppeling geïmplementeerd, waarmee ze waardevolle inzichten kunnen verkrijgen uit telefoniegegevens en piekmomenten kunnen identificeren. Hierdoor kunnen ze proactief inspelen op de behoeften van klanten en de efficiëntie van hun telefoniediensten verder verbeteren.

 

De naadloze integratie van WhatsApp in het telefoniesysteem zorgt ervoor dat medewerkers nu eenvoudig WhatsApp-berichten kunnen beheren en direct reageren op klanten en leveranciers. Deze nieuwe mogelijkheden stelt ze in staat om snel en effectief te communiceren.

 

 

 

 

Met deze technologische innovaties en hun voortdurende inzet voor klantgerichtheid, toont Huiskes-Kokkeler duidelijk hun toewijding aan het bieden van de best mogelijke mobiliteitservaring in Oost-Nederland. Ze kijken vooruit naar de toekomst van mobiliteit en blijven zich inzetten om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Benieuwd naar wat Dstny voor jouw betekenen?

Recente berichten