Dstny & Eindhovensche Golf

Dstny is baansponsor van hole 7 op een van de meest roemrijke banen van Nederland: De Eindhovensche Golf.
Eindhovense_Golf_Logo-8a6c5a5a

Eindhovensche Golf

In het wijdse landschap in Valkenswaard met lage dennen, heide en donkere vennen, ook wel de Nederheide genoemd, werd in 1930 de Eindhovense Golf opgericht. De Eindhovensche Golf, één van de ‘Oude Negen’ roemrijkste banen in Nederland, is vandaag de dag uitgegroeid tot een alom geprezen mooie golfbaan met een prachtig clubhuis.

Dstny en sport (op niveau) gaan goed samen. Teamgeest, hard werken en voortdurend streven naar vooruitgang. Dit is dan ook de reden dat we sponsor zijn geworden van de Eindhovensche Golf. Naast dat het ons de mogelijkheid geeft om even te ontsnappen en een potje te golven met klanten en/of partners. Biedt het clubhuis ook ruimte om te vergaderen of te lunchen met klantenrelaties. 

dstny-Logo-Color-web-vector

Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-based bedrijfscommunicatie. Denk hierbij onder andere aan telefoniesystemen, zakelijk internet en verschillende software integraties. Dit leveren we rechtsreeks aan bedrijven, maar ook via partners en serviceproviders.

Onze tools zijn ontwikkeld met de digitale werkvloer van nu in gedachten. Altijd en overal toegankelijk, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met wat je al gebruikt. Door de laatste technologie te combineren met jouw bestaande tools tillen we de gebruikerservaring naar een nieuw niveau. Hierdoor worden ze betrouwbaarder, veiliger en beter dan voorheen. 

Vragen of interesse?

Kom direct met ons in contact door op de knop rechts te klikken.