Features ConnectMe

Verras jouw eindgebruikers met één enkel toegangspunt tot alle Dstny Powered-producten. Met een volledig merkbare interface en nauwgezette aandacht voor gebruiksvriendelijkheid zal het niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook aan de toekomst. Ontdek alle features binnen ConnectMe.

Dstny_UCaaS_VoIP_Telefoniecentrale-bb24394a

Wat is ConnectMe?

ConnectMe is het centrale venster naar het uitgebreide Dstny UCaaS platform. Met zijn modulaire opzet kun je alle benodigde functies en add-ons toevoegen om aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Of je nu gebruik maakt van basis telefoniefunctionaliteiten of geavanceerde analytics en CRM-integraties nodig hebt, ConnectMe biedt een oplossing die met je bedrijf meegroeit.

ConnectMe biedt een breed scala aan functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven, gegroepeerd in vier belangrijke waardeproposities.

Hieronder worden de functies per waardepropositie gedetailleerd beschreven:

Business Communications

De uitgebreide gespreksbeheerfunctie van ConnectMe biedt een intuïtieve interface waarmee gebruikers gesprekken kunnen beheren en optimaliseren. Met een geavanceerde call widget kunnen gebruikers gesprekken aannemen, in de wacht zetten, doorverbinden, conferentiegesprekken starten en beëindigen, en gespreksgeschiedenis bekijken. De widget integreert naadloos met contactbeheer, waardoor directe toegang tot contactgegevens mogelijk is voor efficiënter communicatiebeheer.

Deze functie stelt gebruikers in staat om lopende gesprekken moeiteloos over te zetten tussen verschillende apparaten, zoals van een desktop naar een mobiele telefoon of deskphone. Dit biedt flexibiliteit en continuïteit in communicatie, waarbij gebruikers kunnen switchen naar het meest geschikte apparaat zonder de oproep te onderbreken.

Met de gesprekken parkeren functie kunnen gebruikers gesprekken tijdelijk in een virtuele wachtrij plaatsen, zodat ze later kunnen worden opgehaald door een andere gebruiker of op een ander apparaat. Dit is handig voor situaties waarin een gesprek moet worden overgedragen of wanneer meerdere gesprekken gelijktijdig worden afgehandeld.

Gebruikers kunnen snel ad-hoc conference calls starten met meerdere deelnemers zonder voorafgaande planning. De functie maakt het mogelijk om direct te schakelen tussen een-op-een gesprekken naar groepsgesprekken, wat de samenwerking en besluitvorming versnelt.

Door middel van een intuïtieve drag-and-drop interface kunnen gebruikers gesprekken eenvoudig doorverbinden naar andere teamleden of afdelingen. Dit minimaliseert de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie van het doorverbinden binnen de organisatie.

Business Integrations

Gebruikers kunnen hun beschikbaarheidsstatus plannen en beheren voor efficiënte communicatie. Door vooraf statusupdates in te stellen, kunnen collega's zien wanneer een gebruiker beschikbaar is voor gesprekken, vergaderingen of afwezig is.

ConnectMe integreert naadloos met Microsoft Teams, waardoor gebruikers automatisch hun status en beschikbaarheid kunnen synchroniseren tussen beide platforms. Dit zorgt voor een geïntegreerde communicatie-ervaring en stroomlijnt de samenwerking tussen teams.

Door doorschakelregels te baseren op de huidige activiteit of beschikbaarheid van een gebruiker, kunnen oproepen automatisch worden doorgestuurd naar de juiste persoon of afdeling. Dit verhoogt de bereikbaarheid en vermindert de wachttijden voor bellers.

Gebruikers kunnen hun toekomstige beschikbaarheid plannen en beheren via een geïntegreerde kalenderfunctionaliteit. Door vooruit te plannen kunnen gebruikers efficiënter werken en de beschikbaarheid aanpassen aan hun agenda en taken.

Customer Engagement

Deze functie biedt real-time monitoring van actieve wachtrijen en inkomende oproepen, waardoor gebruikers snel kunnen reageren op veranderende vraag en prioriteiten kunnen stellen.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om gesprekken direct uit de wachtrij op te nemen, waardoor de wachttijd voor klanten wordt verminderd en de klantenservice efficiënter wordt.

Gesprekken kunnen tijdelijk worden gepauzeerd (geparkeerd) en later worden hervat op een ander toestel of door een andere agent, wat flexibiliteit biedt bij het afhandelen van oproepen.

Deze functie maakt het mogelijk voor agenten om elkaars oproepen over te nemen, waardoor de beschikbaarheid van de agents wordt gemaximaliseerd en de algehele efficiëntie van de klantenservice wordt verbeterd.

Agents kunnen eenvoudig in- en uitloggen van wachtrijen, waardoor de bezetting en beschikbaarheid van het klantenserviceteam dynamisch kan worden beheerd.

Business Analytics

Geavanceerde analysetools bieden diepgaande inzichten in oproeppatronen, klantgedrag en agentprestaties. Gebruikers kunnen trends identificeren, prestaties monitoren en strategische beslissingen onderbouwen met feitelijke gegevens.

Maak aangepaste weergaven en rapporten om specifieke KPI's en prestatie-indicatoren te volgen, zoals gemiddelde wachttijd, service levels en klanttevredenheid. Dit stelt gebruikers in staat om relevante informatie te visualiseren en te delen binnen de organisatie.

Interactieve dashboards bieden real-time visualisatie van belangrijke statistieken en prestaties, waardoor gebruikers direct inzicht hebben in de operationele efficiëntie en klantinteracties.

Gedetailleerde statistieken over wachtrijprestaties geven inzicht in gemiddelde wachttijd, bezettingsgraad van agents, en de effectiviteit van de klantenservice. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om processen te optimaliseren en de algehele klantervaring te verbeteren.

Dstny_UCaaS_impressie-1

 

Waarom ConnectMe?

Eenvoudig en intuïtief

ConnectMe is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De interface is eenvoudig te navigeren, waardoor je snel toegang hebt tot de functies die je nodig hebt zonder ingewikkelde processen.

Flexibel en uitbreidbaar

Het modulaire platform van ConnectMe betekent dat je het kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Voeg eenvoudig nieuwe functies toe zoals analytics, CRM-integratie, en call center mogelijkheden wanneer jouw bedrijf groeit en verandert.

Naadloze integratie

ConnectMe werkt overal, of je nu op kantoor bent of onderweg. De applicatie synchroniseert perfect met de Dstny Mobile app, waardoor je altijd toegang hebt tot je contactgegevens, beschikbaarheid, en meer.

Business Analytics

Met ConnectMe krijg je eenvoudig toegang tot communicatiegegevens op basis van vooraf ingestelde KPI's. Creëer aanpasbare dashboards met historische en live data voor diepere inzichten en betere besluitvorming.

Business Integrations

Koppel je CRM-systemen met ConnectMe voor een verbeterde klantinteractie. Identificeer inkomende oproepen en toon direct bruikbare CRM-informatie binnen ConnectMe.

Belangrijkste features

ConnectMe
ConnectMe is het vlaggenschip van de telefonieoplossing. De visie voor ConnectMe is een alles-in-één tool die veel verder gaat dan de gebruikelijke functies voor gespreksafhandeling en het aanpassen van uw gebruikersprofiel.  ConnectMe biedt je onder andere de volgende voordelen;
phone-arrow-rightsvg

Telefonie

Beantwoord, zet gesprekken in de wacht, demp en verbind door (blind/aangekondigd).
voicemailsvg

Voicemail

Gemakkelijk toegang tot en beheer van je voicemail.
tty-answersvg

Nummerweergave

Bepaal hoe jouw nummer wordt weergegeven.
book-usersvg

Adresboek

Bevat al je contacten, favorieten en VIP's, zodat je snel en eenvoudig kunt communiceren.
image (5)

ACD Groepen

ConnectMe

Login/Logout: Log in en uit bij wachtrijgroepen.

Agentenbeheer: Houd agenten beschikbaar en beheer gesprekken die in de wacht staan.

image (6)

Chat

ConnectMe

1-op-1 Chat: Snelle en directe communicatie tussen medewerkers.

Groepschats: Efficiënte samenwerking binnen teams.

image-png-1

Kalender

ConnectMe

Statusbeheer: Inzicht in en beheer van je toekomstige beschikbaarheid.

Planning: Creëer terugkerende statussen voor betere tijdsbeheer.

image (8)

Instellingen

ConnectMe

Persoonlijke aanpassingen: Pas je profielfoto, persoonlijke notitie, taal en locatie aan.

Gespreksbeheer: Schakel inkomende gesprekken door op basis van je status.

Onze klantervaring

Perfectie bestaat misschien niet maar topservice wel en dat is wat Dstny biedt en geeft. Alles wordt goed opgepakt met als resultaat een goed werkend systeem uiteraard.
Jan-Joost van Dijk - Eigenaar bij Van Der Sande Makelaars
Op projectlocaties door heel het land, op één van onze kantoren of thuis. Onze mensen zijn elke dag ‘overal en nergens’ aan het werk. En altijd bereikbaar in verbinding met elkaar.
Econsultancy

Veelgestelde vragen (FAQ)

Laten we in contact komen

Ben je benieuwd wat Dstny voor je kan betekenen, wil je weten wie we zijn of wil je een demo op locatie? Dat kan. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, wij zijn tenslotte goed met telefonie.