Lotto-Dstny Wielrenploeg

Dstny is hoofdsponsor van het Belgisch professioneel mannen en vrouwen wielerteam Lotto-Dstny uitkomend op het UCI WorldTeam-niveau.

lotto-dstny-logo

Lotto Dstny

Teamgeest, hard werken en voortdurend streven naar vooruitgang. De lijst zou oneindig zijn als we het hebben over dingen die Dstny verenigen met wielrennen. Daarom hebben we ervoor gekozen om co-naamsponsor te worden van het Lotto-Dstny wielerteam. Wij willen allebei een beter toekomst vormgeven, ontwikkelen en natuurlijk winnen!

Lotto-Dstny is een Belgisch professioneel wielerteam uitkomend op het UCI WorldTeam-niveau. Het eerste Lotto-team werd in 1985 opgericht en in 2022 is ook Dstny ingestapt als hoofdsponsor. Sinds de oprichting van het team zijn meer dan duizend professionele wegraces gewonnen, waaronder 78 etappes in de Tour, Giro en Vuelta. Jaar na jaar krijgen nieuwe jonge mannelijke en vrouwelijke renners kansen binnen de verschillende teams.

dstny-Logo-Color-web-vector

Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-based bedrijfscommunicatie. Denk hierbij onder andere aan telefoniesystemen, zakelijk internet en verschillende software integraties. Dit leveren we rechtsreeks aan bedrijven, maar ook via partners en serviceproviders.

Onze tools zijn ontwikkeld met de digitale werkvloer van nu in gedachten. Altijd en overal toegankelijk, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren met wat je al gebruikt. Door de laatste technologie te combineren met jouw bestaande tools tillen we de gebruikerservaring naar een nieuw niveau. Hierdoor worden ze betrouwbaarder, veiliger en beter dan voorheen. 

Vragen of interesse?

Kom direct met ons in contact door op de knop rechts te klikken.