Dstny is ISO gecertificeerd! Dit betekent het voor jou

We zijn wederom ISO gecertificeerd! Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwsbericht over hackers, malware en datalekken. Juist nu flexibel werken (locatie onafhankelijk) de nieuwe norm is geworden; is een goede Cloud beveiliging een must en dient de informatiebeveiliging op orde te zijn. Niet alleen voor ons is deze ISO certificering een grote toevoeging, maar ook als klant of partner van Dstny zijn jouw persoonsgegevens wederom een stukje veiliger. We leggen in dit artikel drie dingen uit: wat onze ISO certificering voor jou betekent, waarom een ISO certificering juist nu erg belangrijk is en waarom wij hebben gekozen om ons wederom te laten certificeren.

Wat is ISO 9001?

ISO 9001 is de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met een behaald certificaat wordt aangetoond dat organisaties processen hebben ingericht die zorgen voor een continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. Om dat goed te regelen, schrijft de norm het inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem voor.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. De norm biedt een kader om de beveiliging van informatie binnen de organisatie op orde te krijgen en te houden. Met een certificaat op zak kan er worden aangetoond dat de organisatie vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van (bedrijfs)informatie beschermt. Maar ook dat de organisatie continuïteit waarborgt. En, tot slot, dat de organisatie zicht heeft op mogelijke bedrijfsrisico’s, deze aanpakt en monitort.

Waarom is een ISO certificering belangrijk?

Cybergevaren liggen tegenwoordig overal op de loer. Wist je dat ze vooral je bedrijf binnensluipen via het web, email en smartphones? En dat je nietsvermoedende medewerkers het eerste doelwit zijn? Om die reden zijn wij onder begeleiding van Molenaar&Plasman Solutions het traject van de ISO 9001 en ISO 27001 normen gestart. Doordat zij al ervaring hebben opgebouwd in onze branche, kunnen we snel op gelijk niveau communiceren over de inhoud. Dit maakt het opvolgen van de ISO-normen een stuk gemakkelijker binnen de organisatie.

Juist nu overal kunnen werken steeds meer de nieuwe norm wordt; is een goede informatie- en Cloud beveiliging een must.

Door onder andere de informatiebeveiliging, de kwaliteit van processen en klanttevredenheid te monitoren en te verbeteren, kunnen we onze dienstverlening naar klanten en partners telkens weer naar een hoger niveau tillen.

www.dstny-2

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.

ISO gecertificeerd, wat betekent het voor jou?

Het is tegenwoordig niet de vraag of je bedrijf een ISO certificaat moet halen, maar wanneer. Met de risico’s van het web, email en smartphones is het beveiligen van organisatie- en klantgegevens een must geworden. Zeker wanneer medewerkers steeds vaker vanuit huis, onderweg of in het buitenland werken. De ISO 27001 certificering is niet alleen voor Dstny een grote toevoeging, maar ook voor al onze klanten en partners. Hieronder zie je de belangrijkste voordelen wat de ISO certificering van Dstny voor jou betekent.

  • Al onze medewerkers hebben een E-learning Privacy Awareness afgerond. Daardoor wordt de ‘human error’ tot een minimum beperkt omtrent Data Security en Privacy richting klanten en partners.
  • Binnen Dstny adviseren wij je over Cloud Communicatie oplossingen voor jouw bedrijf. Daarnaast kunnen we jou bewust maken op gebied van het zorgvuldig omgaan met informatie van jouw klanten, partners en leveranciers.
  • Onze systemen en processen zijn goed geïnventariseerd en optimaal op elkaar afgestemd. Op die manier zijn alle beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en oplossingen bedacht om deze risico’s te verkleinen.

Binnen Dstny geloven wij dat Security geen optie mag zijn. In een wereld waar we continu en overal online zijn, moet je verzekerd zijn van je privacy. Om die reden zijn al onze oplossingen standaard uitgerust met een extra security laag. Focus jij maar op je business; wij zorgen dat je data veilig is.

Wil jij ook professionaliseren door bewuster om te gaan met informatiebeveiliging?

Neem voor meer informatie contact op door op de button rechts te klikken.

Recente berichten