Dstny wint Odido Nederland award voor Snelst Groeiende Partner

AMSTERDAM, 15 maart 2024 - Dstny wint prestigieuze prijs voor Snelst Groeiende Partner bij Odido Business. Deze erkenning is een resultaat van het harde werk, toewijding en voortdurende inzet voor uitmuntendheid in zowel commerciële prestaties als technologische innovatie. 

Ons pionierswerk met de API werd specifiek erkend, waarbij we als eerste partner een naadloze integratie tot stand brachten met ons aanvraagsysteem "Flux". Deze innovatie opent de deur naar verdere ontwikkelingen en verbeteringen, waardoor niet alleen wijzelf, maar ook onze partners en klanten kunnen profiteren van nog betere dienstverlening.

Een belangrijk aspect dat bijdraagt aan ons succes is ons team van professionals, die niet alleen beschikken over uitgebreide kennis op commercieel gebied, maar ook op operationeel niveau. Deze betrokkenheid en expertise hebben ons geholpen om onze doelen te bereiken en uit te blinken in een competitieve markt.

Sebastiano, onze Partner Manager bij Odido, deelde zijn opwinding over onze samenwerking en sprak vol lof over onze prestaties.

 

Dstny is voor mij een partner, waarbij ik enorm trots ben dat ik hun Partner Manager mag zijn! Een partner die in zeer korte tijd zo’n succesvol resultaat heeft neergezet en inmiddels een wandelende encyclopedie is m.b.t. kennis van de mobiele propositie, haar processen en de systemen van Odido Business. De samenwerking is fantastisch! Wat mij betreft werken we toe naar de Award voor de grootste partner. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken!
Sebastiano Zafarana - Sr. Partner Succes Manager bij Odido

 

 

Het winnen van de prijs voor Snelstgroeiende Partner is een mijlpaal voor Dstny en bevestigt onze positie als een vooraanstaande speler binnen het Odido Business-ecosysteem. Met een sterke focus op groei, innovatie en klanttevredenheid kijken we vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Enkele sfeerimpressies van de awardshow:
odido-foto1
odido-foto2
odido-foto3
odido-foto4

Recente berichten