Partnerschap in actie: Van Brug Software en Dstny

In een wereld die voortdurend verandert delen Van Brug Software en Dstny een diepgaande toewijding aan de digitale transformatie van notariskantoren. Dstny als vooraanstaande leverancier van communicatietechnologieën en Van Brug Software als marktleider voor notarissoftware met focus op het notariaat van de toekomst.

Het partnerschap tussen Van Brug Software en Dstny is tweeledig, enerzijds verzorgt Dstny de telefoniediensten van Van Brug Software en anderzijds integreren Dstny en Van Brug Software softwarepakket Codex met telefonie.

Van Brug Software's eigen transformatie

In de reis naar duurzame transformatie realiseerde Van Brug Software zich dat ze niet alleen notariskantoren moesten ondersteunen, maar ook hun eigen bedrijfscommunicatie moesten optimaliseren met Dstny's vernieuwde cloud telefonieoplossing. Door over te stappen naar dit nieuwe systeem hebben ze hun eigen bereikbaarheid en efficiëntie verbeterd. Sinds de zomer van 2023 maakt Van Brug Software gebruikt van 3CX Cloud telefonie waardoor Dstny's strategie van Mobile First werken ook van toepassing is bij Van Brug Software. Medewerkers kunnen waar dan ook ter wereld bereikbaar zijn op hun kantoortelefoon, waarbij het niet meer uitmaakt of deze kantoortelefoon een vast toestel, mobiel toestel of een notebook is.

Naast het leveren van telefoniediensten aan Van Brug Software, werken wij ook in co-creatie aan de telefonie integratie van hun softwarepakket genaamd Codex. Dit is een softwarepakket voor het notariaat waar Van Brug Software marktleider in is. Dankzij de integratie kunnen alle klantgegevens worden gekoppeld aan de telefooncentrale, en hebben alle medewerkers van de notariskantoren direct toegang tot relevante client informatie bij zowel inkomende- als uitgaande oproepen, waardoor ze een gepersonaliseerde service kunnen bieden zonder concessies.

 

Het partnerschap tussen Van Brug Software en Dstny werd versterkt door...

Geavanceerde telefonie integratie

Dstny Cloud Telefonie werd naadloos geïntegreerd in de software van Van Brug, waardoor notariskantoren eenvoudig kunnen communiceren en hun processen kunnen optimaliseren.

Ondersteuning bij groei

Onze schaalbare oplossingen evolueren mee met notariskantoren, zodat ze kunnen groeien zonder zich zorgen te maken over communicatiebeperkingen.

Persoonlijke aandacht

Beide partijen hechten waarde aan persoonlijke relaties met klanten, waarbij ze luisteren naar feedback en voortdurende ondersteuning bieden.

Duurzaam ondernemen

Ze zijn toegewijd aan duurzaamheid, wat betekent dat ze groenere oplossingen onderzoeken en de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Het partnerschap tussen Van Brug Software en Dstny heeft notariskantoren met voordelen getransformeerd

Efficiëntie-verbeteringen

Geautomatiseerde processen en gestroomlijnde communicatie resulteren in aanzienlijke tijdsbesparingen.

Betere klantenservice

Klanten worden sneller en effectiever bediend, wat leidt tot hogere klanttevredenheid

Groei en flexibiliteit

Notariskantoren kunnen nu groeien zonder zich zorgen te maken over communicatiebeperkingen.

Duurzaamheid

Ze dragen bij aan een duurzamere toekomst door groenere oplossingen aan te bieden.

Practice what you preach

Dit partnerschap belichaamt het principe "Practice What You Preach". Ze bieden oplossingen die ze zelf verkondigen, met een sterke focus op klantgerichtheid en duurzaamheid. Hun gezamenlijke doel is om notariskantoren te blijven ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het efficiënter en effectiever bedienen van hun klanten.

De telefoniekoppeling voldoet aan de aankomende Gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat als ook aan de NIS2 regelgeving. De vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van beheerde informatie worden continue gewaarborgd.

Meer weten over onze telefonie integratie?

Stel je vragen aan ons team of plan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs.

Recente berichten